El éxito es la suma de pequeños esfuerzos repetidos día tras día.

Quirovall va néixer el 2014 amb moltes ganes i il·lusió per desenvolupar un centre on la nostra principal eina són les mans.

Can Vall

Can Vall

Quirovall va néixer el 2014, situat en una Massia anomenada Can Vall és un mas al poble de Navàs (Bages) catalogat a l'Inventari del Patrimoni Arquitectònic de Catalunya. La casa és però una construcció dels s. XVI i XVII.

El nostre logo està format per totes les mans dels membres que vivim a Can Vall, i el nom de Quirovall (quiro=mans en greg) i Vall(nom de la casa).

El nostre objectiu principal és oferir un treball manual en un espai únic que aporta relaxació i tranquil·litat.

Els tractaments que realitzem són totalment personalitzats. En la primera visita es fa una valoració complerta de la situació del pacient i s’indicarà el tractament més adequat a seguir.

Durant les sessions cada pacient disposarà d’una sala individual i del seu fisioterapeuta, ja que la majoria de tractaments es basen en teràpies manuals, tot i que si és necessari s’aplicaran altres teràpies.

Actualment sóc una fisoterapeuta especialitzada en teràpia manual, esportistes de motor i tractaments relaxants.

Tècnica:

fisioteràpia

KATE VALL ROVIRA

KATE VALL ROVIRA

Sóc la Kate Vall Rovira, estic especialitzada en fisioteràpia, quiromassatge, reflexologia podal, tècnica de massatge esportiu i especialista en herboristeria.

Les nostres intal·lacions:

Mas Can Vall

SALA DE ESPERA
SALA DE FISIOTÈRPAPIA
RECEPCIÓ